Hej!
Jag som startat denna blogg heter Ida och jag är tokig i böcker! Jag arbetar på högstadiet på ISGR (International School of the Gothenburg Region) i Göteborg. Jag administrerar innehållet på bloggen, men alla texter är skapade av mina elever i årskurs 6 till 10.

Här kan du få tips på intressanta, roliga eller spännande böcker i olika kategorier. Du kan även diskutera böcker, serier och karaktärer tillsammans med andra boknördar.

Jag hoppas att du gillar min läshörna!

 

Upphovsrätt:

Alla bilder publicerade på Idas läshörna är CC-licensierade och godkända för spridning, eller privata av oss. Vi anger upphovsman vid respektive bild.

Alla texter är skapade av elever på ISGR. Upphovsrätten för materialet innebär att vi tillåter spridning men endast i icke kommersiella sammanhang samt att texten inte får bearbetas och den som använder texten/bilden måste erkänna upphovsmannen.

 

 

Detta verk är licensierat under en <a href=”http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.sv” rel=”license”>Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported Licens</a>.