Jag har läst boken Stormvarning av Anthony Horowitz. Anthony föddes i London 1956 den 5 April. Han är en engelsk författare och många av hans böcker har blivit översatta till olika språk för de har blivit så kända. Han skriver mest till barn för att när han var liten blev han skickade till en internat skola där lärarna var väldigt stränga. Så han och hans kompisar innan de gick och la sej berättade historier till varandra. Det var verkligen därför han blev en författare. Denna bok skrevs år 2000.

Den här boken handlar om en ung 14-årige pojke som heter Alex Rider. Hans farbror Ian Rider har precis dött i mystisk olycka. Alla trodde då att Ian var en bankman men snart Så hittar Alex sanningen om hans farbror och vad han faktiskt jobbade med viket var en spion. Alex går från en normal skol pojke till en superspion. Han går till MI6 och tar utrustning sen skickas han ut på sitt första uppdrag. Men direkt så råkar Alex ut sej i fara och det ser ut som han första uppdrag kan bli han sista.

Jag tyckte den här boken var väldigt intressant och skulle rekommendera den till personer som gillar läsa om action böcker. Mitt intryck var också att den va rätt så rolig. Jag tycker att den va lite tråkig i början men blev bättre liten senare på början och slutade väldigt intressant. Jag ger den 8\10.